Kumaha cara nransper intan dina Seuneu Gratis tina hiji akun ka anu sanés

Publicidad

inten Free Fire anu salah sahiji elemen anu paling penting kaulinan, saprak maranéhna dipaké pikeun meuli nanaon nu aya dina kaulinan. Anjeun ogé tiasa masihan ka réréncangan anjeun supados aranjeunna gaduh akunna.

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara nransper inten dina Free Fire tina hiji akun ka anu sanés, janten anjeun tiasa masihan aranjeunna atanapi ngalihkeun ka sesi anjeun anu sanés.

Kumaha cara nransper intan dina Seuneu Gratis tina hiji akun ka anu sanés
Kumaha cara nransper intan dina Seuneu Gratis tina hiji akun ka anu sanés

Kumaha cara ngirim intan tina hiji akun Free Fire ka anu sanés?

Anjeun kedah ati-ati pisan ku ieu supados henteu murag kana bubu atanapi kéngingkeun kejutan anu teu pikaresepeun. Dupi éta mungkin pikeun meunangkeun inten bebas ngalengkepan misi, leveling up dina perang pass na ngaliwatan ganjaran pikeun prestasi Anjeun. Sanaos kitu, teu aya deui jalan pikeun nransper aranjeunna tanpa mayar nanaon.

Sanaos seueur situs wéb anu nawiskeun ngirimkeunana aman, halaman anu dituduhkeun pikeun ngirim kiriman nyaéta puseur ngecas seuneu bébas. Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nyaéta:

  1. Pindah ka halaman tengah luhur sareng pilih "Seuneu Gratis".
  2. Di dinya anjeun kedah milih antara ID anjeun atanapi Facebook pikeun asup.
  3. Sakali anjeun ka jero, anjeun kedah nyayogikeun Id tina akun anu anjeun badé kirimkeun permata teras klik OKÉ.
  4. Pilih metode pamayaran sareng ogé pakét inten anu anjeun hoyong transfer.
  5. Tungtungna, lebetkeun inpormasi anu dipénta pikeun ngarengsekeun transaksi suksés teras klik Kirim.

Naha mahal pisan ngirim berlian?

Éta gumantung kana jumlah anu anjeun badé kirimkeun. Ieu daptar harga anu adil supados teu aya anu nipu anjeun:

  • 100 inten pikeun 1,09 euro.
  • 310 inten pikeun 3,49 euro.
  • 520 inten pikeun 5,49 euro.
  • 1.060 inten pikeun 10,99 euro.
  • 2,180 inten pikeun 21,99 euro.
  • 5,600 inten pikeun 54,99 euro.
Publicidad

kami nyarankeun