Sadaya SENJATA Seuneu Gratis sareng namina

perkenalan ngeunaan sagala pakarang Free Fire. Di Kode FreeFire.free urang nangtung kaluar pikeun nawarkeun rupa-rupa pakarang sarta masing-masing boga fungsi husus dina waktu nu tangtu

Kusabab ieu, penting pikeun anjeun terang ciri-ciri senjata Seuneu Gratis, sabab ku cara ieu anjeun bakal tiasa terang mana anu paling cocog pikeun gaya maén anjeun.

Serangan Serangan (AR)

Assault Rifles atanapi Assault Rifles (AR) sigana mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu paling sering dianggo sabab cukup efektif dina jarak sedeng sareng panjang.

Catet yén amunisi gampang dipendakan, sabab cangkang AR tiasa dipendakan di sababaraha tempat dina peta.

AN94 narajang bedil

  • bedil Ieu rada sarupa jeung AK, tapi boga akurasi hadé. Sanajan kitu, titik négatip nya éta ngahasilkeun teuing noise.
  • Sacara umum, éta bakal pohara efektif dina patandingan pertengahan rentang. Kitu ogé, éta tiasa dipasang dina kalolobaan asesoris anu sayogi, iwal ti silencer sareng sirah silinder.
Pakarang tina Free Fire Assault Rifle AN94
AN94 narajang bedil

M60 narajang bedil

  • Ieu mangrupikeun salah sahiji senjata Seuneu Gratis anu pangsaéna, khususna dina jarak sedeng, sabab majalahna ngagaduhan kapasitas 60 rounds sareng ogé ngahasilkeun karusakan anu lumayan.
  • Kabeneran aya katepatan M60 henteu saé pisan, janten dina jarak anu jauh henteu efektif.
  • Di sisi anu sanésna, hiji-hijina aksésori anu tiasa ditambihkeun kana bedil ieu nyaéta majalah.
Bébas Seuneu Pakarang narajang bedil M60
M60 narajang bedil


FAMAS narajang bedil

  • FAMAS dibédakeun ku bedil anu nembak 3 pélor dina waktos anu sami, anu penting dina pertemuan jarak sedeng. Éta ogé ngagaduhan tingkat seuneu anu saé.
  • Tapi, kalemahan utama bedil ieu nyaéta kapasitas panyimpenna rendah pisan pikeun jumlah rounds anu ditembakkeun dina unggal burst, sabab majalahna ngan ukur 30 rounds.
  • Paling asesoris bisa ditambahkeun pikeun ngaronjatkeun kinerja. Jelas lulugu teu sadia.
Pakarang Free Fire Rifle Assault FAMAS
FAMAS narajang bedil

bedil svd

  • Éta mangrupikeun bedil sniper otomatis anu nyababkeun karusakan anu lumayan sareng masihan pamaén anu gaduh kauntungan anu ageung. Hanjakal, éta ngan bisa dimeunangkeun ngaliwatan Refills na AirDrops.
  • Mibanda viewfinder 4x, jadi akurasi na luhur dina rentang panjang. Ogé bisa dilengkepan paling asesoris.
  • Tapi, kalemahanna nyaéta laju seuneu sareng kapasitas majalah. Untungna, anu terakhir tiasa dibenerkeun ku aksésori anu langkung saé.
Free Fire Weapon SVD Assault Rifles
bedil svd

M4A1 narajang bedil

  • Bedil M4A1 mangrupikeun salah sahiji senjata Seuneu Gratis anu paling serbaguna, sabab kusabab ciri-cirina tiasa dianggo dina jarak pondok, sedeng atanapi panjang.
  • Di sisi anu sanés, éta henteu ngagaduhan kalemahan anu penting, saimbang dina hal karusakan, laju seuneu, akurasi, sareng laju gerakan.
  • Paling asesoris bisa ditambahkeun pikeun ngaronjatkeun kinerja.
Bébas Seuneu Pakarang narajang bedil M4A1
M4A1 narajang bedil

AK narajang bedil

  • Ieu téh mangrupa bedil cukup well-dipikawanoh, sabab masih muncul dina video kaulinan. Hal ieu dibédakeun ku karusakan anu luhur sareng otonomi anu saé.
  • Sanajan kitu, shotgun ieu teu dianjurkeun pikeun pamaén novice sakumaha hese ngadalikeun sarta merlukeun sababaraha skill.
  • Éta tiasa dilengkepan silencer, muzzle, panangan rocker, majalah sareng ruang lingkup. Jelas, pikeun ieu janten pakarang anu bisa nepi ka tiwasna, penting pisan yén sadayana janten anu pangsaéna.
Pakarang Free Fire Rifle Assault AK
AK narajang bedil

bedil WOODPECKER

  • M21 Woodpecker ngagunakeun amunisi AR, boga kamampuhan piercing armor tinggi, sarta dipikawanoh pikeun akurat tur deadly.
Free Fire Weapon Woodpecker Assault Rifles
bedil WOODPECKER

bedil S.K.S

  • SKS mangrupikeun bedil sniper semi-otomatis anu nyababkeun karusakan anu lumayan sareng ogé nganggo lingkup 4x.
  • Kawas sabagéan ageung bedil jelema nu nembak teu brukbrak, éta boga laju low seuneu, merlukeun skill ngadalikeun.
  • Sadaya asesoris pakarang Seuneu Free bisa ditambahkeun kana eta.
Free Fire Pakarang SKS narajang Rifles
bedil svd


GROZA narajang bedil

  • Pikeun seueur pamaén, ieu mangrupikeun bedil narajang anu pangsaéna, sabab éta lengkep sareng, salian ti éta, nyababkeun karusakan anu signifikan, janten senjata anu kuat dina ngabandingkeun naon waé.
  • Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nambihan sadaya asesoris pikeun ningkatkeun kamampuanana. Tangtu, laju seuneu rada slow, jadi teu pisan éféktif dina jarak deukeut.
  • Ieu ngan bisa dimeunangkeun ngaliwatan AirDrops na Refills.
Pakarang tina Free Fire Groza Assault Rifle
GROZA narajang bedil

M14 narajang bedil

  • M14 mangrupikeun bedil anu paling bahaya sareng pikasieuneun sabab seueur karusakan. Sajaba ti éta, éta ogé nangtung kaluar pikeun rentang na, akurasi sarta speed gerakan.
  • Sanajan kitu, laju seuneu teuing slow, sarta naon deui, kapasitas majalah ngan 15 rounds.
  • Sadaya asesoris iwal sirah tiasa dipasang.
Free Fire Weapon Narajang Rifle M14
M14 narajang bedil

SCAR narajang bedil

  • SCAR mangrupikeun salah sahiji bedil anu paling sering dianggo salaku senjata Seuneu Gratis sabab gampang dianggo sareng nawiskeun sababaraha kaunggulan dina tempur, khususna dina jarak sedeng. Ku sabab kitu eta disarankeun pikeun beginners.
  • Kakuranganna nyaéta nyababkeun seueur bising sareng tiasa nampilkeun masalah jangka panjang. Untungna, ieu bisa direngsekeun ku nambahkeun silencer, tetempoan hareup, handguard, sarta muzzle.
Pakarang tina Free Fire Rifle Assault Scar
SCAR narajang bedil


Narajang bedil XM8

  • Ieu téh mangrupa bedil idéal pikeun encounters rentang sedeng, sabab ngawengku hiji tetempoan 2x nu ngidinan Anjeun pikeun kauntungan tina akurasi rada ditarima. Sajaba ti éta, nangtung kaluar pikeun karuksakan sarta laju seuneu.
  • Nanging, éta sanés pilihan anu pangsaéna, sabab seuneuna henteu épisién pisan. Anjeun tiasa nambahkeun silencer a, sarta carjer pikeun ngaronjatkeun kinerja na.
Pakarang tina Free Fire Assault Rifle XM8
Narajang bedil XM8

Narajang bedil Plasma Parabot Parobah Termal


Pakarang ieu dibédakeun ku karusakan anu dihasilkeun sareng récoil anu rendah. Ogé, éta henteu meryogikeun amunisi biasa, janten saé dianggo.

Sanajan kitu, éta jadi panas sanggeus pamakéan berkepanjangan.

Pakarang Free Fire Rifle Assault Plasma Thermal Converter
Narajang bedil Plasma Parabot Parobah Termal

Senjata Mesin (SMG)

Senjata mesin ringan mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu dituduhkeun pikeun tempur caket sareng sedeng, sabab gaduh tingkat seuneu anu saé, tapi jarakna kirang.
kelas ieu pakarang mesin merlukeun pélor SMG, nu teu sakumaha biasa sakumaha ar, ngarah jadi pakarang sekundér.


gun mesin P90

  • Ieu mangrupakeun gun submachine nu nangtung kaluar pikeun operasi sampurna na dina rentang pondok tur sedeng. Mibanda laju alus seuneu jeung majalah kalawan kapasitas 50 rounds.
  • Sanajan kitu, akurasi sarta rentang teuing low. Sajaba ti éta, éta teu epektip dina jangka panjang.
  • Anjeun ngan bisa nambahkeun carjer jeung lalajo eta.
Bébas Seuneu Pakarang P90 Mesin Gun
gun mesin MP40

gun mesin MP40

  • MP40 ngabogaan laju seuneu cukup luhur, sahingga salah sahiji pakarang mesin paling éféktif dina jarak deukeut. Sacara umum, éta pakarang stabil, sanajan boga laju seuneu tinggi.
  • The disadvantage utama gun mesin ieu majalah na pisan leutik, sabab boga kapasitas ngan 20 rounds. Untungna, ieu tiasa dilereskeun ku masang carjer anu langkung saé, anu mangrupikeun hiji-hijina aksésori anu sayogi.
Free Fire Pakarang MP40 Mesin Gun
gun mesin MP40

bedil mesin UMP

  • Ieu mangrupa bedil submachine idéal pikeun pamaké anyar sabab gampang pikeun nanganan sarta ogé nangtung kaluar pikeun speed na.
  • Éta henteu gaduh presisi anu saé sareng henteu sumping. Sanajan kitu, paling asesoris bisa dipasang iwal sirah silinder.
Seuneu bébas Pakarang UMP Mesin Gun
bedil mesin UMP

gun mesin MP5

  • Éta sami sareng UMP, tapi gaduh akurasi anu langkung luhur. Di sisi anu sanésna, kalemahanana nyaéta jarak jauh sareng daya seuneu.
  • Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun sagala asesoris iwal headboard nu.
Free Fire Pakarang MP5 Mesin Pakarang
gun mesin MP5

bedil mesin VSS

  • VSS mangrupakeun bedil penembak jitu mid-range anu pohara efektif sabab akurasina alus. Ogé kaasup silencer a.
  • Kakuranganna kalebet laju seuneu sareng stabilitas, ku kituna tiasa henteu efektif dina jarak anu caket.
  • Ieu ngan mungkin pikeun nambahkeun carjer hadé.
Bébas Seuneu Pakarang Mesin Pakarang VSS
bedil mesin VSS

vektor pakarang mesin

  • Véktor mangrupikeun senjata Akimbo anu munggaran dina Seuneu Gratis, éta gaduh jarak efektif anu pondok tapi kakuatan anu dahsyat dina jarak anu caket. "Akimbo": Pamaén tiasa nyandak vektor dina unggal leungeun.
Bébas Seuneu Pakarang Mesin Gun Vektor
vektor pakarang mesin

bedil mesin Thompson

  • The Thompson ieu nembe kaasup sarta dibédakeun ku laju alus seuneu. Sanajan kitu, akurasi mangrupa salah sahiji kalemahan na, sahingga pakarang jarak deukeut.
  • Asesoris sadia pikeun ngaronjatkeun kinerja Thompson nyaéta sungut jeung cecekelan.
Bébas Seuneu Pakarang Thompson Mesin Gun
bedil mesin Thompson

Peluncur rokét (40mm)

Ieu mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu paling bahaya dina pertandingan sabab gaduh kamampuan pikeun ngarusak karusakan anu signifikan.

Peluncur rokét nganggo puteran 40mm, anu hésé pisan mendakanana. Ku sabab kitu, aranjeunna henteu dianggo pisan salami kaulinan.

Peluncur rokét MGL140

  • Ieu pakarang sanggup ngahasilkeun karuksakan signifikan; Sajaba ti éta, éta pisan saimbang, ku kituna boga sababaraha drawbacks. Hanjakal, dina momen eta ngan bisa dipaké pikeun acara husus.
  • Hiji-hijina aksésori anu sayogi pikeun MGL140 nyaéta pangecas.
Free Fire Pakarang MGL140 Rocket Launcher

M79 peluncuran rokét

  • M79 mangrupikeun peluncuran rokét kalayan kakuatan seuneu anu saé sareng akurasi anu saé. Tangtosna, éta ngan ukur tiasa didapet dina AirDrops.
  • The disadvantage utama pakarang ieu majalah na boga kapasitas hiji bullet, jadi perlu terus-terusan reload.
  • Teu bisa dilengkepan asesoris nanaon.
Free Fire Weapon Rocket Launcher M79

Shotguns (SG)

Shotgun mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu dipikaresep pikeun tempur caket, sabab karusakanana luhur pisan.
Kelas senjata Seuneu Gratis ieu ngabutuhkeun babak SG, anu tiasa dipendakan di sababaraha tempat dina peta.


M1887 bedil

  • Ieu mangrupakeun bedil kalawan firepower tinggi jeung akurasi alus. Kusabab ieu, éta idéal pikeun dianggo di jero ruangan.
  • Kalemahan utami nyaéta majalah, sabab kapasitasna ngan ukur 2 pélor. Ditambahkeun kana kanyataan yén asesoris henteu tiasa dipasang.
Bébas Seuneu Pakarang Shotgun M1887
M1887 bedil

bedil SPAS12

  • bedil ieu ogé dibédakeun ku karuksakan tinggi; kumaha oge, dina sésana boga deficiencies signifikan, jadi ngan éféktif dina jarak deukeut. Hiji-hijina aksésori anu sayogi pikeun SPAS12 nyaéta pangecas.
Bébas Seuneu Pakarang Shotgun SPAS12
bedil SPAS12

M1014 bedil

  • Ieu meureun nu shotgun panglobana dipaké, sabab salian ngabogaan karuksakan alus, eta oge nangtung kaluar pikeun speed firing sarta rentang hadé.
  • Hal awon ngeunaan pakarang ieu nu teu bisa ningkatkeun deui kalawan kantétan tambahan.
Bébas Seuneu Pakarang Shotgun M1014
M1014 bedil

bedil MAG-7

  • Kalayan kakuatan rentang sedeng sareng laju seuneu anu luhur, MAG-7 langkung lincah tibatan seueur bedil.
Bébas Seuneu Pakarang MAG-7 Shotgun
bedil MAG-7

Senjata (HG)


Pistol mangrupikeun senjata Seuneu Gratis jarak pondok tanpa kakuatan. Nya kitu, aranjeunna henteu loba pamakéan, sakumaha lolobana waktu aranjeunna ngan dipaké dina awal kaulinan.
jenis ieu pakarang ngagunakeun pélor HG, nu teu pisan gampang pikeun manggihan.

M500 péstol

  • Pestol ieu gaduh tetempoan x2 anu diwangun, ngamungkinkeun anjeun pikeun nikmati rentang anu saé. Kitu ogé, éta ogé nangtung pikeun otonomi sareng laju ngecas.
  • M500 teu pisan efisien dina jarak deukeut, sarta teu boga majalah alus, sabab kapasitas na ngan 5 shot.
  • Ieu ngan bisa dilengkepan silencer jeung stock.
Bébas Seuneu Pakarang Pestol M500
M500 péstol

pestol USP

  • USP mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu paling lemah. Éta tiasa didapet ti sababaraha tempat sareng teu aya kaunggulan utama salain kecepatan ngamuat anu saé.
  • Asesoris anu sayogi pikeun pakarang ieu nyaéta silencer, muzzle sareng majalah.
Pakarang Free Fire Pistol USP
pestol USP

pestol USP-2

  • Ieu mangrupikeun salah sahiji senjata Seuneu Gratis anu langkung gampang dipendakan. Ayeuna kalayan dua kali kinerja USP
Pakarang tina Free Fire Pistol USP-2
pestol USP-2

Pestol G18

  • Ieu pakarang kakuatan alus teuing; kumaha oge, speed gerakan sarta majalah na rada kawates.
  • Hiji-hijina aksésori anu tiasa dihubungkeun ka G18 nyaéta carjer.
Pakarang Free Fire Pistol G18
Pestol G18

pestol gurun garuda

  • Pestol ieu mangrupikeun salah sahiji senjata anu pangsaéna dina Seuneu Gratis, tapi hanjakalna éta ngan ukur aya dina modeu Squad Duel. Hal ieu dibédakeun ku karusakan anu luhur sareng mobilitas anu luhur.
Bébas Seuneu Pakarang Pistol Gurun Eagle
pestol gurun garuda

Penyembuhan Gun

  • Healing Gun nawiskeun kauntungan pikeun nyageurkeun rekan-rekan tim, janten penting pisan pikeun dianggo pasangan sareng regu.
  • Tangtu, ieu dibangkitkeun loba noise, teu mangpaat dina medan perang, jeung kantétan teu mungkin.
Seuneu bébas pakarang penyembuhan Gun
Penyembuhan Gun

gun beurat

  • Heavy Cannon mangrupikeun peluncur granat kalayan kakuatan seuneu anu luhur sareng laju gerakan anu luhur.
  • Sanajan kitu, rentang sarta akurasi na pisan low. Aya henteu asesoris sadia pikeun pakarang ieu.
Free Fire Pakarang Heavy Pistol
gun beurat

M1873 péstol

  • Hiji-hijina senjata sekundér anu anjeun tiasa gancang ngabéréskeun lawan.
Bébas Seuneu Pakarang Pestol M1873
M1873 péstol

M1917 péstol

  • Hiji pélor pikeun musuh sareng hiji pikeun anu ngahianat. gun samping.
Bébas Seuneu Pakarang Pestol M1917
bedil MAG-7

Sniper Rifles (AWM)

Sniper rifles mangrupikeun senjata Free Fires anu paling efektif dina jarak jauh. Nanging, aranjeunna sering nyababkeun masalah nalika dianggo dina jarak sedeng.
bedil ieu merlukeun pélor AWM, nu teu pisan gampang pikeun manggihan salila patandingan.

bedil sniper Kar98K

  • bedil ieu ngawengku wengkuan 4x, sahingga jadi deadly dina tempur jarak jauh. Tangtosna, laju seuneuna rendah pisan, janten anjeun kedah terang kumaha ngagunakeunana.
  • Asesoris anu sayogi pikeun Kar98K nyaéta silencer sareng sirah silinder.
Pakarang Seuneu Gratis KAR98K bedil jelema nu nembak teu brukbrak
bedil sniper Kar98K

AWM sniper bedil

  • Ieu jigana bedil jelema nu nembak teu brukbrak pangalusna di buruan, sabab ngurus karuksakan tinggi na boga rentang alus. Hanjakalna, kalemahanana nyaéta ngan ukur tiasa didapetkeun ngalangkungan AirDrops atanapi tetes.
  • Éta tiasa dilengkepan ku silencer, sirah silinder sareng majalah.
Free Fire Pakarang AWM Sniper Rifles
AWM sniper bedil

M82B sniper bedil

  • bedil sniper anti bahan. Nawarkeun karusakan bonus pikeun kendaraan sareng témbok gloo. Bisa nembus tembok gloo.
Free Fire Pakarang M28B Sniper Rifles
M82B sniper bedil

Pakarang Mesin Lampu (LMG)


Senjata Mesin Cahaya mangrupikeun senjata gratis anu sami sareng Assault Rifles, aranjeunna peryogi cangkang AR. Aranjeunna dibédakeun ku seueur karusakan.
Nanging, aranjeunna umumna teu stabil, anu mangrupikeun kalemahan anu ageung nalika tarung dina jarak jauh.


M249 mesin gun lampu

  • M249 nangtung kaluar pikeun geus dihasilkeun loba karuksakan sarta ngabogaan rentang alus; tapi kabeneran nya eta oge pisan labil.
  • Éta ngan ukur tiasa dicandak tina AirDrops sareng henteu cocog sareng asesoris naon waé.
Bébas Seuneu Pakarang M249 Mesin Gun
M249 mesin gun lampu


Gatling gun

  • Ieu mangrupikeun salah sahiji senjata Seuneu Gratis anu paling pikasieuneun, sabab ngahasilkeun seueur karusakan sareng, salian ti éta, éta gaduh kapasitas 1200 pélor. Ku sabab kitu, éta ngan sadia pikeun acara husus.
  • Sanajan kitu, aral utamana nya éta beurat pisan, nu ngajadikeun hésé pikeun nanganan sarta teu ngidinan gerak.
  • Aya henteu asesoris sadia pikeun gun mesin ieu.
Bébas Seuneu Pakarang Gatling Gun
🔥 Gatling Gun

pakarang mesin KORD M60

Bébas Seuneu Pakarang KORD Mesin Gun
pakarang mesin KORD
Bébas Seuneu Pakarang M60 Mesin Gun
M60 pakarang mesin

Panahan

Kategori ieu nujul kana senjata Seuneu Gratis anu némbak panah. Di momen, ngan crossbow nu sadia.

Béntang

  • Crossbow dibédakeun ku janten pakarang anu tepat pisan anu nyababkeun seueur karusakan. Tapi, laju ngamuat deui sareng laju seuneu mangrupikeun kalemahan utami.
  • Aya henteu asesoris sadia pikeun pakarang ieu.
Bébas Seuneu Pakarang Crossbow BOW
Lalay

Melee pakarang

Ieu mangrupikeun senjata Seuneu Gratis anu biasana henteu dianggo ku pamaén dina perang, sabab henteu ngarusak seueur karusakan; kumaha oge, aranjeunna kadang bisa jadi mangpaat.

🔥 Bat

  • Teu pakarang melee pangalusna; sanajan kitu, eta pisan mangpaat salila moments mimiti kaulinan.
Free Fire Melee Weapon Bat
Lalay

Pan goreng

  • Frying pan ngamungkinkeun karakter ngajaga diri tina serangan tangtu, jadi éta idéal pikeun ngagunakeun eta salila detik mimiti game.
Panggorengan Seuneu Bebas Melee Weapon
Pan goreng

parang

  • Golok dibédakeun ku laju gerak anu saé. Ogé, sakapeung éta leuwih hade tinimbang frying pan sabab bisa ngajaga pamaén ti sagala rupa serangan.
Seuneu Gratis Melee Pakarang Golok
parang

tatanÃ

  • Panginten éta senjata melee pangsaéna dina Seuneu Gratis, sabab éta gancang pisan, gaduh jangkauan anu saé sareng seueur karusakan.
Free Fire Melee Weapon Katana
tatanÃ

Sakitot

  • Pakarang melee kalayan tingkat karusakan anu luhur sareng jarak efektif anu rélatif panjang.
Free Fire Melee Weapon Arit
Sakitot

🕹 Pakarang lianna

Dina bagian ieu anjeun bakal mendakan senjata Seuneu Gratis khusus anu gaduh sababaraha bédana sareng senjata biasa.

Granada

  • Leupaskeun musuh tina jubahna nganggo granat anu kuat ieu.
Senjata granat Seuneu Gratis
Granada

👾 Kacindekan ngeunaan senjata Seuneu Gratis


Anjeun tiasa nampi sagala jinis senjata Seuneu Gratis, tapi pikeun suksés anjeun kedah ngagunakeunana sapinuhna sareng paling terang kumaha ngagunakeunana.

Ideally, ngagunakeun medium pikeun jarak jauh jeung pakarang jarak deukeut mangtaun leungeun luhur dina gelut wae.

kami nyarankeun