Kumaha Pulihkeun Akun Seuneu Gratis sareng ID

Publicidad

Naha anjeun kaleungitan atanapi hilap akun Free Fire? Anjeun boga pilihan pikeun cageur deui ku rojongan portal ramatloka ti Garena ngagunakeun ID pamaké anjeun. Henteu aya ragu yén rekening éta penting pisan pikeun sadaya pangguna, sabab ku aranjeunna kamajuan, hadiah sareng ganjaran anu dimeunangkeun leungit.

Untungna, Garena ngidinan Anjeun pikeun cageur deui salami eta teu keur larangan permanén. Di dieu kami ngajelaskeun kumaha carana gaduh deui sareng KTP anjeun.

Kumaha cageur akun Free Fire sareng ID
Kumaha cageur akun Free Fire sareng ID

Léngkah-léngkah anu kedah diturutan pikeun cageur akun Free Fire sareng ID

Salah sahiji alesan utama naha anjeun ngaksés pamulihan akun biasana hilap, sanajan sababaraha kali maling alesan compelling. Hasilna, Garena masihan anjeun bantosan liwat dukungan téknis ngan sakali, sareng ngingetkeun yén akun anjeun kedah janten akun tamu sareng henteu pernah dihubungkeun.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nyaéta:

  1. Pindah ka halaman pangrojong pamekar.
  2. Pilih "Akun sareng aksés".
  3. Pencét "Masalah login sareng pendaptaran".
  4. Lajeng klik dina "Prosés pikeun recovery akun".
  5. Pilih pilihan pikeun ngirim pamundut.
  6. Pencét "Kuring kaleungitan akun tamu kuring sareng kuring hoyong pulih".
  7. Tulis email tanpa kasalahan sareng nempatkeun "Kuring leungit akun kuring sareng kuring hoyong pulih" dina baris judul.
  8. Anjeun bakal ningali kotak téks pikeun ngajelaskeun kasulitan anu parantos dipasihkeun ka anjeun. Di dinya anjeun kedah ngalebetkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun sacara rinci sareng asistén bakal ngabantosan anjeun pas.
  9. Terangkeun metodeu anu anjeun anggo pikeun ngalebetkeun Seuneu Gratis sareng nyayogikeun ID pangguna tina akun anu leungit atanapi hilap.
  10. Nyebutkeun sadaya detil, klik Kirim sareng anjeun parantos réngsé.
Publicidad

kami nyarankeun