Influencer ID Seuneu Gratis

Publicidad

Upami anjeun énggal maén Seuneu Gratis sareng hoyong dikenal, anjeun kedah nyiptakeun ID anu gampang diinget sareng pikaresepeun. Ieu parantos dihontal ku seueur pangguna FF anu kasohor sapertos Donato, Antronixx sareng Yair17, diantarana. Aya leuwih ti 1.000.000 pamaén profésional bisa papanggih.

Dina artikel ieu kami nampilkeun ID tina influencers paling impressive.

Influencer ID Seuneu Gratis
Influencer ID Seuneu Gratis

Seuneu bébas Influencer ID

Salajengna, anjeun bakal ningali influencers pangpentingna Free Fire, inpormasi ringkes sareng ID anjeun:

Donato

Ngaranna Donato Muñoz sareng anjeunna dipikawanoh pikeun curls jeruk na dina Seuneu Gratis. Salaku tambahan, anjeunna mangrupikeun Youtuber anu unggah kontén anu difokuskeun kana pidéo pidéo, naha éta anjeunna dibédakeun ayeuna ku unggah pidéo Fortnite sareng Seuneu Gratis.

Seueur pengikutna masih henteu terang yén dina awal anjeunna dikhususkeun pikeun ngobrol ngeunaan Géométri Dash, tapi anjeunna parantos ngantunkeun topik ieu sareng janten a influencer anu dihormat pisan. ID na nyaéta 219110511.

antronixx

Anjeunna mangrupikeun YouTuber Méksiko anu nangtung pikeun karisma sareng midangkeun anu luar biasa. Ti mimiti 2016, éta parantos aya dina platform unggah eusi tina Seuneu Gratis sareng Clash Royal. Kiwari geus jadi dipikawanoh di sakuliah dunya malah geus 4.9 juta pengikut ID na nyaéta 67159343.

heureuy17

mimiti unggah eusi ka platform YouTube ti leuleutik, sakitar taun 2014 tepatna. Ayeuna anjeunna mangrupikeun salah sahiji influencer panggedéna di Amérika Latin sareng gaduh total 7 juta pemirsa.

Anjeunna katempo gigireun Antronixx jeung The Donato remen komo unggah video babarengan dina saluran maranéhanana. ID Yair17 nyaéta 242226915.

jelema nu nembak teu brukbrak

Éta mangrupikeun influencer ti Méksiko nu nyetel trend alatan popularitasnya di 2018. Dina ngan 4 taun geus leuwih ti 7 juta palanggan, nu impressive. ID éta 30701068.

watzap25

Pangaruh ieu mangrupikeun salah sahiji komentator anu paling kasohor taun 2020 sareng 2019, ngeunaan dunya Seuneu Gratis. Saluran na dimimitian dina 2014, sareng anu paling luar biasa nyaéta ngan ukur unggah eusi anu aya hubunganana sareng Seuneu Gratis.

Hatur nuhun kana kanyataan yén anjeunna fokus kana hiji judul tunggal, Kinérja na pisan, saprak anjeunna dipikawanoh di sakuliah Amérika Latin sarta ngabogaan leuwih ti 30 pengikut. ID éta 60530216.

Naha anjeun hoyong nuturkeun influencers?

Upami anjeun nganggo platform YouTube, nyandak kasempetan pikeun nuturkeun hébat ieu Free Fire tur nuluykeun diajar kalayan sagala eusi kualitas anu aranjeunna nyebarkeun périodik. Anjeun teu bisa leungit ieu.

Publicidad

kami nyarankeun