Kumaha Ngaronjatkeun Honor dina Seuneu Gratis

Publicidad

Hai barudak! Kumaha aranjeunna? Kuring miharep anjeun alus. Éta meureun didieu sabab hal anu sarua kajadian ka kuring. Dasarna, urang dilarang tina pertandingan rengking sareng duels regu rengking kusabab skor kahormatan urang sahandapeun 80.

kumaha carana ningkatkeun skor ngahargaan dina seuneu bébas
kumaha carana ningkatkeun skor ngahargaan dina seuneu bébas

Naon skor ngahargaan dina Seuneu Gratis

Pasti anjeun wondering, tapi naon skor ngahargaan? sumur, Anjeun ngan kudu indit ka profil anjeun sarta aya anjeun bakal nempo a bagian nu nyebutkeun "skor ngahargaan".

Sakali aranjeunna ngetok di dinya, aranjeunna bakal tiasa ningali sabaraha skor honor anu aranjeunna gaduh. Sakumaha anjeun tiasa tingali, game ngabejaan urang yen urang teu bisa maénkeun mode rengking pikeun waktos kawates alatan skor ngahargaan low urang.

Naon skor ngahargaan dina Seuneu Gratis

Guys, urang manggihan yén aya larangan tangtu gumantung kana skor ngahargaan urang. Salaku conto, upami urang gaduh 99 dugi ka 90, urang henteu ngagaduhan sanksi.

Upami urang gaduh 89 dugi ka 80, urang moal tiasa maén duels regu rengking. Upami urang gaduh 79 dugi ka 60, urang moal tiasa maén duels regu rengking atanapi ningali rengking.

Tur upami urang gaduh kirang ti 60, Anjeun teu bisa maénkeun sagala mode rengking atawa mode regu. Ieu mungkin sigana aneh ka anjeun nu aranjeunna nurunkeun titik ngahargaan keur toksik.

Kumaha carana ningkatkeun poin ngahargaan dina Seuneu Gratis

Ayeuna, kumaha anjeun tiasa kéngingkeun poin honor supados anjeun tiasa maén deui dina pertandingan rengking? Ieu pisan basajan, guys. Sadaya anu aranjeunna kedah laksanakeun nyaéta maén dina mode Lone Wolf atanapi Klasik atanapi Bermuda Squad Duo.

Sanggeus meunang game, urang bakal dibéré hiji titik ngahargaan geus dimaénkeun di mode ieu. Sanggeus meunang pertandingan, aranjeunna tiasa pariksa yen aranjeunna geus dibéré titik ngahargaan.

Janten dasarna éta anu anjeun kedah laksanakeun pikeun kéngingkeun poin honor deui sareng muka konci mode rengking sareng duels regu rengking.

Sabaraha kahormatan sapopoé tiasa dilakukeun dina Seuneu Gratis

Inget yén anjeun ngan bakal meunang 10 titik ngahargaan per poé, janten ati-ati kaleungitan seueur poin honor.

Salaku tambahan, upami anjeun nabrak sababaraha kali dina duels regu atanapi mode klasik, skor honor anjeun ogé bakal turun. Ku kituna ulah kaluar tina cara ieu.

Éta bakal jadi guys! Kuring miharep anjeun resep artikel. Entong hilap didatangan kami deui pikeun manggihan pituduh jeung trik anyar.

Publicidad

kami nyarankeun