Sadaya Kendaraan Seuneu Gratis

Publicidad

Sadayana anu anjeun kedah terang kandaraan Free Fire mana anu anjeun kedah pilih. Naha anjeun kantos naroskeun naon kendaraan anu paling luar biasa dina Seuneu Gratis? Nalika anjeun ningali, naha anjeun ngan ukur nyandak? Upami anjeun ngajawab "enya" kana patarosan kadua, anjeun kedah maca produk ieu. Anjeun bakal diajar terang sadayana!

Free Fire Vehicle Aquatic Land Motor
Sadaya Kendaraan Seuneu Gratis

Naha milih kendaraan?

  • Kabur
  • Kabur
  • Nipu saingan anjeun
  • rurusuhan
  • ngagunakeun kamampuh husus
  • pindah gancang
  • cageur anjeun

Masalah sareng nganggo kendaraan Seuneu Gratis nyaéta yén lawan gampang ningali anjeun. Sareng upami salah sahiji aranjeunna dina posisi anu istimewa, contona, di jero bumi, aranjeunna bakal némbak anjeun sareng mugia anjeun tiasa ngalawan deui. Anu biasa dina kaayaan éta nyaéta kabur atanapi panyumputan.

Kakurangan anu sanés pikeun ngagunakeunana nyaéta nalika anjeun turun, musuh gaduh rujukan anu jelas dimana anjeun. Upami anjeunna terampil, anjeunna bakal nahan anjeun nalika anjeun datar.

Pertimbangkeun tip ieu nalika naék mobil. Kadang-kadang tiasa kontraproduktif.

Iraha nganggo kendaraan: Tip

  • Kandaraan butuh waktu pikeun ngagancangkeun. Dina éta interval pondok waktu anjeun hiji target gampang
  • Kandaraan Seuneu Gratis ngabeledug nalika kaleungitan daya tahan, ngajauhan aranjeunna!
  • Momen batur ngagunakeun kandaraan, éta bakal muncul dina peta mini. Hal kahiji anjeun bakal ngarasa nyaéta noise
  • Anjeun tiasa nganggo medkits nalika anjeun panumpang atanapi nyetir
  • Upami anjeun badé kabur, pasang témbok és. Éta bakal ngeureunkeun kendaraan dina jalurna.
  • Misha sareng Notora gaduh kamampuan anu luar biasa nalika aya di jero kendaraan Seuneu Gratis
  • Upami anjeun aya di tukangeun tangkal anjeun tiasa kabur, tong percanten ka diri anjeun!

Dimana kandaraan Free Fire némbongan?

Kami ningali patarosan ieu kalayan sababaraha frékuénsi dina sababaraha set, sareng jawabanna enya, aranjeunna salawasna ditampilkeun dina tempat anu sami. Sanajan dina unggal kaulinan wahana béda (aya caveats). Pikeun dijadikeun conto, ieu lumangsung antara tempat parkir Katulistiwa.

Ieu mangrupikeun unggal mobil di luar ayeuna, Freefero. Pas Garena ngahijikeun anu sanés kana kaulinan, kami bakal nganalisis éta.

Kandaraan pangsaéna tina Seuneu Gratis

Teras kami ngantepkeun anjeun daptar kendaraan Seuneu Gratis, upami anjeun resep kagancangan anjeun henteu kedah sono!

Treuk monster

Truk monster mangrupikeun kaputusan anu saé pikeun ukuran sareng kakuatanana. Ngancurkeun éta henteu gampang, Freefero. Merlukeun loba karuksakan pikeun ngalakukeunana.

The aral tina wahana nyaeta slowness sarta waktu nu diperlukeun pikeun ngamimitian. Sajaba ti éta, climbing hiji pasir jeung manehna bahaya, sabab teu boga pangabisa.

Anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun treuk ieu saatos diturunkeun ti langit ku pesawat. Sababaraha pamaén ngahindarkeun éta, sanaos dina regu atanapi telat pertandingan di lapangan terbuka janten ngimpina.

  • speed maksimum: 110 km / jam
  • kapasitas pamaén: 4
  • tingkat bising: luhur
  • lawanan: luhur
  • frékuénsi penampilan: handap pisan

Mobil sport

The Sports Tourer teh sleekest, panggancangna, jeung panggampangna pikeun maneuver wahana di buruan, kumaha oge, kateguhan sarta flamboyance na hadir kalawan 2 drawbacks.

mobil olahraga seuneu bébas

Kandaraan ieu idéal pikeun mindahkeun jarak jauh, ngungsi atanapi ngaganggu musuh sareng buru-buru kalayan lincah.

  • speed maksimum: 150 km / jam
  • kapasitas pamaén: 2
  • tingkat bising: luhur
  • lawanan: satengah
  • frékuénsi penampilan: pondok

Van

Pasti anjeun henteu terang éta, tapi treukna, dina seueur kasus, langkung saé tibatan mobil olahraga. Reuwas? Upami sapertos kieu, anjeun henteu kedah.

Truk Kendaraan Seuneu Gratis

treuk ngabogaan fitur alus, saleresna, eta bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun kombinasi antara mobil olahraga sarta jeep a. Anjeun tiasa dianggo pikeun hal anu béda: rurusuhan, kacilakaan, kabur, pindah ...

  • speed maksimum: 125 km/jam (5 km/jam kirang ti mobil sport)
  • kapasitas pamaén: 2
  • tingkat bising: handapeun
  • lawanan: satengah
  • frékuénsi penampilan: pondok

jip

Jeep mangrupikeun salah sahiji kendaraan anu paling awon dina Free Fire (utamana kusabab kamampuan maneuverna anu goréng), tapi éta gaduh résistansi anu ageung. Janten anjeun tiasa nganggo éta pikeun kabur atanapi ngarambat jarak jauh, saluareun éta anjeun rada kakeunaan.

Kendaraan Jeep Free Fire

Hal pangalusna ngeunaan mobil ieu nya éta boga rohangan pikeun 4 pamaén. Upami sadaya réncang anjeun aya di jero, anjeun pasti bakal nyingsieunan musuh.

  • speed maksimum: 90 km / jam
  • kapasitas pamaén: 4
  • tingkat bising: sedeng-luhur
  • lawanan: luhur
  • frékuénsi penampilan: luhur

motor

Motor mangrupikeun kendaraan Seuneu Gratis anu kedah anjeun anggo sareng sirah anjeun, nyaéta, ulah nyetir di daérah anu didatangan. Alatan desain na, anjeun kakeunaan musuh.

Kendaraan Moto Seuneu Gratis

Sigana gancang pisan tapi tiasa langkung gancang pikeun desain anu saé. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngagunakeun pikeun ngajajah tempat di tungtung peta. Oh, sareng nyegah saingan anjeun tina tabrakan sareng éta, sesah pisan pikeun pencét batur.

  • speed maksimum: 120 km/h kira-kira
  • kapasitas pamaén: 1
  • tingkat bising: sedeng
  • lawanan: pondok
  • frékuénsi penampilan: luhur

Motor cai darat

Seueur jalma anu teu malire kaahlian motor ieu: éta balayar dina cai. Lantaran kitu, geus ilahar kapanggih di deukeut walungan.

Free Fire Vehicle Aquatic Land Motor

Anjeun bisa jadi cocoba ngagunakeun eta lamun hayang nepi ka pulo sejen tanpa ngaliwatan sasak atawa ngagunakeun garis pos. Ku cara kieu, nalika anjeun di sisi séjén, anjeun bisa neruskeun pindah gancang. Éta mangpaat pisan nalika kabur tina halimun. Ngan tetep dina pikiran nu bakal kakeunaan.

  • speed luhur di darat: 110 km/h kira-kira
  • speed maksimum dina cai: 65 km / jam
  • kapasitas pamaén: 2
  • tingkat bising: handapeun
  • lawanan: pondok
  • frékuénsi penampilan: tinggi di Purgatory sarta sedeng di Bermuda

taksi motor

Ngagunakeun sapédah ieu saeutik lulucon a, Freefero, sarta kami henteu nyarankeun eta, iwal mun perlu atawa anjeun dina spasi uncrowded di tepi peta.

Free Fire Moto Taksi Kandaraan

Taksi motor mangrupikeun pilihan anu paling parah, sanaos sepi pisan sareng ngamungkinkeun 2 pangguna dibawa. Ieu ngandung harti yén babarengan jeung batur sapagawean anjeun bakal bisa gancang loot wewengkon badag kawas Sentosa, Mars Electric, Shipyard, jsb.

Ieu nyegah lawan tina colliding jeung gelut. motor ieu resists praktis nanaon jeung anjeun kakeunaan.

perbawa

  • speed maksimum: 70 km/h kira-kira
  • kapasitas pamaén: 3
  • tingkat bising: handapeun
  • lawanan: pondok
  • frékuénsi penampilan: luhur
Publicidad

kami nyarankeun