Kaulinan anu pangsaéna tina Seuneu Gratis

Publicidad

Upami anjeun salah sahiji peminat influencer sareng ahli Free Fire tur anjeun resep janten sadar gerakan maranéhna pikeun niru aranjeunna, didieu kami ngabejaan Anjeun pangalusna muter . Ku maca ngeunaan cheats atanapi strategi maranéhanana, anjeun tiasa diajar naon anu anjeun peryogikeun pikeun terus maju dina judul ieu.

Kaulinan anu pangsaéna tina Free Fire
Kaulinan anu pangsaéna tina Free Fire

Naon kaulinan anu pangsaéna tina Free Fire?

Entre kaulinan pangalusna kacatet dina sajarah Free Fire, Kami gaduh:

  • Donato: Anjeunna nyieun hiji move luar biasa ku jelema nu nembak teu brukbrak dina turnamén youtubers yén Hectorino geus diwangun. Donato nempo Jeanki tunggang dina kandaraan sarta husus diitung keur némbak éta kaluar kana sirah ti jero imah.
  • MrStiven: Dijieun kamar kalawan pasangan séjén pikeun nyanghareupan 3 hacks. Nalika Mister Steven ieu ngaleungitkeun pasangan na ngéléhkeun lawan kalawan headshots ulang sarta instan.
  • jeanki: A muter anjeunna dijieun nalika anjeunna encountered Duo Musuh dina pertandingan sakola rengking jeung éliminasi ganda kana sirah kalayan sniper sanajan kaayaanana pajeulit pisan.
  • The Wick: Dijieun move dina turnamén a. Eta sadayana lumangsung dina showdown duet. Aranjeunna parantos ngaleungitkeun pasangan The Wick sareng sanaos sadayana panginten anjeunna tiasa kaleungitan sabab Kuring kungsi hirup saeutik Anjeunna kaget sadayana ku ngaleungitkeun duo anu dilawanna.
  • LDZINN: move na nyokot tempat kalima dina daptar ieu, tapi teu kirang flashy pikeun éta. Dina acara live dimana anjeunna ngalakukeun PVP, maén ku anjeunna reflected kalawan karakter na bohong dina taneuh spinning sabudeureun, lajeng anjeunna nangtung nepi na kalawan shot tunggal ditelasan lawan-Na anu kakarék leaned kaluar pikeun serangan nu, hatur nuhun nu meunang hasil Bonus alus.
Publicidad

kami nyarankeun