Iraha Janggot Si Old Man kaluar dina Seuneu Gratis

Publicidad

Salah sahiji kulit Free Fire anu pang populerna nyaéta janggot lalaki kolot anu ogé dikenal ku ngaran "Topeng Kuno”. Ieu kudu dicatet yén di loba wewengkon acara dunya diayakeun ku kituna anjeun bisa meunangkeun deui.

Ok ayeunaIraha ieu acarana? Bakal muncul deui pas? Pilarian dina tulisan anu pikaresepeun ieu nalika janggot lalaki kolot kaluar dina Seuneu Gratis.

Iraha janggot si sepuh kaluar dina Seuneu Gratis
Iraha janggot si sepuh kaluar dina Seuneu Gratis

Dina tanggal sabaraha janggot si sepuh kaluar dina Seuneu Gratis?

Dina kasempetan saméméhna janggot lalaki heubeul urang éta hiji item nu asalna ti Menara Raja, tapi mungkin wae waktos salajengna Garena bakal nempatkeun eta salaku hadiah sekundér, saprak éta ogé geus dipigawé kitu. Komunitas ngantosan sareng naroskeun pisan ngalangkungan jaringan sosial sareng Garena langsung.

Kitu meureun janggot kolot kaluar dina sababaraha acara mingguan dina bulan Nopémber. Dina sagala hal, anjeun kudu tetep ngantosan tur tetep abreast informasi nanaon.

Kumaha carana meunang janggot lalaki heubeul urang haratis?

Cara utama pikeun meunangkeun éta ku tukeur kodeu. Tapi aya cara sejen, meuli loba intan atawa sababaraha akun ti batur anu dina waktu penampilan na éta bisa acquire item ieu dina kaulinan. Ku alatan éta, anjeun tiasa milih nganjang sababaraha situs web anu ngahususkeun dina meuli jeung ngajual kulit kaulinan sarta nempatkeun pesenan Anjeun.

Publicidad

kami nyarankeun