Kumaha ngantunkeun Klan di Seuneu Gratis

Publicidad

Naha anjeun dina klan Seuneu Gratis? Mun anjeun dina salah sahiji grup ieu, tapi rék ninggalkeun, hal anu penting nu nyaho kumaha ngalakukeunana jeung sabaraha lila ngadagoan saméméh nyerah. Tetep supados anjeun mendakan inpormasi anu pas ngeunaan éta sareng ngahontal tujuan anjeun pas mungkin.

Kumaha ngantunkeun Klan di Seuneu Gratis
Kumaha ngantunkeun Klan di Seuneu Gratis

Kumaha cara ngantunkeun klan dina Seuneu Gratis?

Upami anjeun parantos lami maén Seuneu Gratis, anjeun pasti ningali yén seueur klan nguciwakeun anjeun kalayan gampang kusabab alesan anu béda. Upami ieu anu kajantenan ka anjeun, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun sababaraha léngkah saderhana pikeun kaluar tina guild. Inget yen kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mibanda teammates anu ngarojong anjeun sarta ajak anjeun move up liga, sanajan jadi pamaén pangalusna dina platform nu.

Janten, upami klan anjeun henteu nyumponan sarat ieu atanapi nyumponan ekspektasi anjeun, di dieu urang ngajelaskeun léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun:

  1. Hal anu kahiji nyaéta angkat ka bagian anu sayogi ti klan, nyaéta, ikon anu anjeun tingali di sisi katuhu.
  2. Langsung ka daptar anggota klan.
  3. Di handap anjeun meunang ikon panto, klik dinya pikeun gancang kaluar.

Éta mangrupikeun léngkah anu gampang pikeun kaluar upami anjeun parantos yakin.

Sabaraha lami anjeun kedah ngantosan pikeun ngantunkeun klan Seuneu Gratis?

Anjeun parantos diajar kumaha ninggalkeun klan, tapi sateuacan ngalaksanakeun léngkah-léngkah anjeun kedah terang yén anjeun kedah antosan sahenteuna 24 jam samemeh indit. Éta hartosna upami anjeun nembé lebet, éta moal dugi ka dinten sanés anjeun tiasa kaluar tina guild.

Ukuran ieu didamel pikeun nyegah anggota kaluar sareng kaluar supados nampi kauntungan sapopoé. Salaku tambahan, upami anjeun anu mingpin guild sareng anjeun badé ngaleungitkeun pamilon, anjeun ogé kedah ngantosan sahenteuna 24 jam. cacah ti momen pamaké asup ka tim anjeun.

Publicidad

kami nyarankeun