Kumaha cara masihan barang dina Seuneu Gratis gratis

Publicidad

Upami anjeun ogé salah sahiji pangguna anu henteu terang kumaha masihan barang dina Seuneu Gratis, Kami bakal ngajarkeun anjeun cara praktis sareng saderhana pikeun ngahontal éta.

Kitu ogé, kami bakal ngajawab patarosan anu paling umum anu timbul nalika masihan hadiah ka réréncangan anjeun dina pertandingan.

Kumaha cara masihan barang dina Seuneu Gratis gratis
Kumaha cara masihan barang dina Seuneu Gratis gratis

Léngkah pikeun masihan hal dina Seuneu Gratis

Pikeun masihan hal-hal anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah pikeun surat. Urang ninggalkeun aranjeunna handap:

  1. Anu mimiti, buka akun dina Seuneu Gratis.
  2. Tambihkeun jalma anu anjeun hoyong kirimkeun barang, ku kituna anjeun kedah nambihanana salaku réréncangan.
  3. Ayeuna, lebetkeun toko anu anjeun mendakan dina ménu utama.
  4. Pindah ka bagian Kado di jero toko.
  5. Pilih artikel anu anjeun badé kirimkeun.
  6. Ayeuna, klik dina pilihan salajengna.
  7. Sakali anjeun milih ieu, langsung asupkeun ID pangguna anu badé nampi kado.
  8. Tungtungna, kirimkeun ku ngaklik pilihan Méré sareng éta. Janten hadiah anjeun bakal suksés dikirimkeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta sanés prosedur anu rumit atanapi anu khusus. Sanajan éta normal nu terus boga mamang tangtu ngeunaan ieu.

Kumaha cara ngirim barang ka babaturan ti daérah sanés?

Éta henteu tiasa dilakukeun. Free Fire ngabutuhkeun yén jalma anu ngirim barang kedah ti daérah anu sami supados tiasa janten réréncangan. Nanging, hiji-hijina jalan pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nyiptakeun akun di daérah anu sami, ngecas inten jeung ngirim hadiah.

Publicidad

kami nyarankeun