Kumaha Maén Seuneu Gratis Tanpa Internét

Publicidad

Upami anjeun henteu hoyong sono dinten Seuneu Gratis sabab éta kaulinan favorit anjeun, Anjeun kudu nyaho naon nu kudu lamun keur offline. Pikeun pamaén anu aktip, sababaraha hal anu penting sapertos maén unggal dinten sareng nyéépkeun waktos sareng réréncangan di lapangan.

Ieu kami nunjukkeun anjeun step by step kumaha maén Free Fire tanpa internét ku kituna anjeun up to date sepanjang waktos.

Kumaha maén Free Fire tanpa internét
Kumaha maén Free Fire tanpa internét

Kumaha maén Free Fire tanpa internét?

Janten anjeun henteu sono kana detil Free Fire sareng teraskeun maén sanaos anjeun henteu gaduh sambungan internét urang boga prosedur anu bakal nulungan anjeun. Anjeun tiasa make hiji aplikasi nu, logis, merlukeun sambungan pikeun masang eta, tapi lajeng bakal ngidinan Anjeun pikeun senang tanpa internét.

Laksanakeun léngkah-léngkah ieu pikeun ngahontal tujuan anjeun:

  1. Unduh aplikasi SkyVPN anu dicirikeun ku logo biru.
  2. Lebetkeun aplikasi SkyVPN teras ketok "Ngidinan" nalika jandela pop-up nembongan. Léngkah ieu penting pikeun nyatujuan idin sareng dina waktos ieu anjeun henteu ngabutuhkeun internét.
  3. Hal salajengna nyaéta klik Star Sky VPN.
  4. Ninggalkeun lokasi di Amérika Serikat.
  5. Klik dina pilihan VPN Dasar di sisi kénca.
  6. Pencét kana tombol tengah anu dilabélan "Sambungkeun".
  7. Aya kasalahan sambungan bakal dialungkeun nu bakal nyebutkeun "Server teu ngabales".
  8. Kaluar tina aplikasi, antosan sakitar 3 menit sareng lebetkeun deui.
  9. Malikan deui léngkah-léngkah anu didadarkeun di luhur.
  10. Aplikasi moal deui nunjukkeun kasalahan, tapi bakal nyarios "Online".
  11. Laksanakeun tés ku ngaksés panyungsi paporit anjeun sareng laksanakeun panéangan supados ningalikeun hasilna saolah-olah anjeun gaduh sambungan anu nyata.
  12. Ngaleutikan aplikasi.
  13. Lebetkeun Seuneu Gratis sareng lebet.
  14. Anjeun bakal ningali yén sadayana bakal dianggo persis sami sareng nalika anjeun gaduh sambungan aktip ka Internét.
  15. Aplikasi bakal nyorot popup kusabab kabijakan kaamanan.
  16. Klik konpirmasi. Émut yén ieu kusabab VPN béda ti daérah anjeun anu saleresna.
  17. Klik tombol mimiti konéng.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta a prosedur basajan tur aman, sabab anjeun teu ngajalankeun resiko keur dilarang ku Garena. Sanaos kitu, éta langkung saé pikeun ngamimitian kaulinan dina modeu latihan supados anjeun tiasa ningali kumaha jalanna kaulinan sareng nyegah nabrak di tengah pertandingan.

Upami VPN tiasa dianggo tanpa masalah, ayeuna anjeun tiasa ngamimitian kaulinan dina mode anu paling anjeun pikahoyong sareng ngamimitian ngéléhkeun kabéh musuh anjeun.

Publicidad

kami nyarankeun