Kumaha maén Seuneu Gratis sareng Gamepad tanpa gurita

Publicidad

Upami anjeun pamaén fanatik Free Fire, kami yakin yén dina sababaraha waktos ideu ngagunakeun controller konsol sareng mobile anjeun pikeun maénkeun judul ieu meuntas pikiran anjeun. Urang sadayana terang yén éta langkung saé ngagunakeun GamePad tibatan ngan ukur nganggo kadali touch.

Upami anjeun satuju sareng kami, tinggal maca penjelasan ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah diturutan maén seuneu bébas kalawan gamepad tanpa gurita, naha dina telepon Android atawa ios.

Kumaha maén Seuneu Gratis sareng Gamepad tanpa gurita
Kumaha maén Seuneu Gratis sareng Gamepad tanpa gurita

Kumaha carana maén Seuneu Gratis sareng Game Pad tanpa nganggo Octopus

Upami anjeun hoyong maén Seuneu Gratis sareng pangontrol, anjeun kedah nyambungkeunana liwat Bluetooth sacara nirkabel. Sanajan anjeun geus bébéja disebutkeun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun eta jeung métode éta sami dina alat naon waé. Tangtosna, sacara logis kontrol anjeun kedah gaduh fungsi anu diperyogikeun terpadu.

Contona, Xbox One GamePad sareng PS4 GamePad aranjeunna dianggo hébat. Upami GamePad anjeun parantos diwangun dina Bluetooth, anjeun kedah ngapdet kana vérsi pangénggalna teras tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  • Mimiti, hurungkeun Bluetooth dina telepon anjeun.
  • Grab controller anjeun sarta ngahurungkeun fitur di dinya. Sedengkeun pikeun PS4 GamePad, ngan tahan tombol Imah sareng Bagikeun sababaraha detik dina waktos anu sami, dugi lampu hurung.
  • Dina telepon sélulér anjeun angkat ka setélan atanapi ménu konfigurasi sareng pencét tab "Alat disambungkeun ku Bluetooth".
  • Aksés bagian "pasangkeun alat anyar" dina telepon sareng antosan dugi ka anu caket ditampilkeun.
  • Upami anjeun leres-leres, jarak jauh bakal katingali dina daptar kalayan nami anu sami sareng "Wireless Controller".
  • Ayeuna, pilih alat ceuk tur sambungkeun ka mobile Anjeun.

Ku ngalakukeun léngkah ieu anjeun bakal ningali éta ayeuna anjeun tiasa muka aplikasi Seuneu Gratis sarta maénkeun kaulinan.

Naha anjeun nampi kasalahan nalika maén sareng GamePad?

Kusabab Free Fire Ieu teu dirancang pikeun dicoo kalayan controller a., éta normal pikeun kaulinan boga kasalahan atawa masalah. Tapi upami éta ngan saukur henteu ngamungkinkeun anjeun ngaksés éta kalayan kontrol anjeun, éta hartosna éta henteu cocog sareng moal tiasa dianggo pikeun naon anu anjeun pikahoyong.

Sambungkeun controller kabel

Métode alternatif séjén nyaéta ngagunakeun sambungan kabel antara kadua alat eta. Nanging, ieu mangrupikeun hal anu henteu dirojong ku sababaraha telepon, janten émut ieu:

  • Pastikeun telepon anjeun gaduh dukungan USB OTG ku cara milarian Google pikeun nami telepon anjeun sareng terminal USB OTG.
  • Upami teu aya dukungan anjeun moal tiasa nganggo alternatif ieu.
  • Upami anjeun gaduh pangrojong anjeun peryogi adaptor USB OTG anu cocog sareng alat anjeun.

Ok ayeuna upami anjeun gaduh kabel anu pas, sambungkeun kana port USB dina alat Anjeun tur dina waktos anu sareng nganggo kabel controller. Langsung, éta bakal dituduhkeun yén aranjeunna parantos nyambungkeun leres, sanaos sababaraha telepon sateuacanna menta idin. Anjeun ayeuna siap ngamimitian maén sareng anu anjeun dipikacinta.

Publicidad

kami nyarankeun